Verenigingsnieuws

Met Vief leer je voortaan online - Opruimen doe je zo!
De maatregelen blijven versoepelen maar toch wordt het 'blijf in je kot' principe nog gehandhaaft. Misschien de ideale moment om aan de slag te gaan met de grote lente schoonmaak. Wat tips nodig? Bekijk de video en vindt de rust in een opgeruimd huis.
Met Vief leer je voortaan online - Fietsland app
Fiets rond 'uw kot' met de applicatie Vlaanderen Fietsland! De app is makkelijk te gebruiken en geeft je de mogelijkheid om op een flexibele manier eigen fietsroutes langs de knooppunten in de buurt uit te stippelen.
Beweeg met Vief - evenwicht oefenen
We zitten nog steeds thuis maar dit houdt ons niet tegen om te blijven bewegen. In dit filmpje leer je enkele oefeningen om je evenwicht te oefenen.
Waarom een coronataks op ouderen een onzinnig idee is
Gedragseconoom Jan-Emmanuel De Neve lanceerde het voorstel een coronataks voor ouderen te introduceren. Een onzinnig idee vinden Vief en de Vlaamse Ouderenraad.
Met Vief leer je voortaan online - Mythes over rouwverwerking
Rouwen is een loodzware taak waar niet vaak over gesproken wordt. In deze video behandelt Maxime 10 misvattingen over rouwverwerking.
Beweeg met Vief - binnen bewegen
In dit instructiefilmpje bieden we een workout aan waar je geen fitnesstoestellen voor nodig hebt. Met zes eenvoudige oefeningen houd je de spieren in vorm.
Met Vief leer je voortaan online - bruisballen maken
Laat je creatieve zelf opborrelen en maak een eigen bruisbal voor in je (voet)bad.
Met Vief leer je voortaan online - uit de doeken gedaan: 4 vragen over Facebook
Facebook wordt over heel de wereld door ontzettend veel personen gebruikt. Maar er zijn nog veel vragen over de mogelijkheden. In deze online les wordt je een antwoord gegeven op 4 veelgestelde vragen.
Geen Belet! Ouderenverenigingen belden al meer dan 100 000 ouderen op
Vief, enkele andere ouderenverenigingen en de Vlaamse Ouderenraad slaan de handen in elkaar om blijvend initiatieven op te zetten die ouderen verbinden.
Met Vief leer je voortaan online - wandelknooppunt App
Het mooie weer is reeds van de partij, ideaal om een mooie wandeling in de buurt te maken. Aan de hand van onderstaand Vief-filmpje kan je eenvoudig een mooie route uitstippelen langs de vele wandelwegen in jouw buurt.

Sitemap - Vief Limburg vzw 2017 - info.limburg  vief.be - Site door Faromedia