Activiteiten

Ook dit jaar staat een bezoek aan de gezellige kerstmarkt in Aken weer op het programma. Kom mee genieten van de gezellige kerstsfeer rond de Dom van Aken.
Kaartnamiddag
Elke maandagnamiddag organiseren de senioren van Vief Hasselt een gezellig kaartnamiddag.
Ontdek tijdens deze initiatie hoe je met dagdagelijkse producten zoals honing, melk, havermout, zout ... je eigen verzorgingsproducten kan maken.
'Mevrouw Confituur' leert je de kneepjes van het vak. Ze leert je naast de basistechnieken ook wat de tofste smaakcombinaties zijn. Kortom: het proces van confituur maken zal geen geheimen meer voor je verbergen.
Startdag creatief met vief
Kom op dinsdag 6 maart 2018 naar de Startdag in het Provinciehuis in Leuven en beleef het officiële startschot van het nieuwe jaarthema ‘Creatief met Vief’. Leer bij van interessante sprekers en neem deel aan een creatieve namiddagactiviteit.
Workshop bloemschikken november 2017 - maart 2018
Al ooit eens willen bloemschikken maar nog nooit de stap gezet? Kom naar deze laagdrempelige workshop en ervaar hoe het voelt om jouw zelfgemaakt bloemstukje achteraf mee naar huis te nemen. Geen ervaring vereist.
Ontdek tijdens dit bezoek de VRT achter de schermen van regiekamers tot studio’s. Na een lunch in het restaurant van Videohouse wonen we een opname van Blokken bij.
Test jouw creativiteit tijdens deze initiatie. Aan de hand van allerhande opdrachten wordt je creativiteit op de proef gesteld.

Sitemap - Vief Limburg vzw 2017 - info.limburg  vief.be - Site door Faromedia